snckbr amsterdam

4X HEALTHY HOTSPOTS IN AMSTERDAM

Waar is koffie en een snack in snckbr amsterdam, zodat dit moment herinnerd wordt en een levendige indruk verlaten? Misschien de beste optie – ga naar een café of restaurant met een panoramisch uitzicht over Amsterdam. Daar tijdens een koffiepauze of lunch kunt u in feite blijven kennismaken met de stad, zonder een minuut te verliezen.

SNCKBR Amsterdam

Snckbr amsterdam is een café in de glas futuristische toren van het winkelcentrum Kalvertoren. U kunt hier op een lift klimmen vanuit het winkelcentrum, gelegen aan de Kalverstraat. Als u niet van tevoren weet over het bestaan ​​van zo’n café, dan is het makkelijk om langs te gaan – maar wij adviseren u om niet langs te gaan!

snckbrVanuit Snckbr amsterdam, dat twee verdiepingen bekleedt – 3e en 4e – biedt u een prachtig 360 ° uitzicht op het centrum van Amsterdam, zijn gezellige huizen en historische gebouwen.

Van hieruit zie je het Rijksmuseum, de Munt, de Bloemmarkt, het Carré Theater, Westerkerk, het Koninklijk Paleis en vele andere attracties. Aan elke kant – vanuit het noorden, zuiden, oosten en west – op het glas is een kaart getekend die u helpt om de meest opmerkelijke gebouwen van Amsterdam te herkennen.

Als u snckbr amsterdam volledig wilt bekijken, gebruik dan de verrekijker. Ja, in het snckbr amsterdam liggen ze gewoon op tafel, je hoeft niet eens iemand te bellen en te vragen (dat is een zorg voor de gasten!).

Tijdens ons bezoek, op de lunch, was het stil en niet druk. Uitstekende plek om koffie te drinken (espresso 2,8 euro, cappuccino / latte – 3,2 euro) en / of lunch (kijk menu >>).

Hoe te vinden: het exacte adres snckbr amsterdam – Singel 457, Kalvertoren winkelcentrum. U kunt het van drie kanten invoeren: van de straten Singel, Heiligeweg en Kalverstraat. Op de lift moet je naar de 3e verdieping gaan.

Oriëntatiepunt: 1 minuut lopen van de Flower Market.

BETER & LEUK

Beter & Leuk Bar bevindt zich op de bovenste verdieping van het centraal station DoubleTree by Hilton Amsterdam. Van hieruit kunt u genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht over het centrale deel van Amsterdam en de IJ. Om naar de SkyLounge Amsterdam te komen healthy, is het niet nodig om een ​​gast van het hotel te zijn. Klim gewoon de lift naar de 11e verdieping – en je bent er!

Afhankelijk van uw voorkeuren en weer kunt u in de SkyLounge Amsterdam of op het terras verblijven. Zelfs van binnenuit, door panoramische ramen, opent een uitzicht op de stad wat je nodig hebt!

Beter & Leuk in het Hilton Hotel in Amsterdam

In de namiddag (vanaf 11.00 uur) kunt u koffie drinken en een hapje eten in een ontspannen sfeer. In de avond kunnen de gasten genieten van DJ-sets, cocktails – en, natuurlijk, de lichten van de grote stad.

De prijs van een kopje espresso / latte / cappuccino is 7,50 euro. Het wordt geserveerd met drie snoep, evenals het bieden van een gratis vulling – dat wil zeggen, als je drankje klaar is, op uw verzoek, zal u een nieuwe giet. Dag en avond menu kunt u hier zien.

Koffie met uitzicht over de stad in Amsterdam

Hoe vindt u: Oosterdoksstraat 4. Het invoeren van de lobby DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Hotel, de lift naar de 11e verdieping.

Oriëntatie: 3-5 minuten lopen van het centraal station van Amsterdam.

ROOTS

ROOTS bevinden zich op de 6e verdieping van het W Amsterdam Hotel. Elk van hen is alleen bij de deur gescheiden, en van de bar naar het restaurant wandelen, ziet u het bijna complete panorama van Amsterdam. Het Koninklijk Paleis en het majestueuze gebouw van de Magna Plaza liggen bijna op armlengte van jou.

Als u vastbesloten bent om een ​​kopje koffie of een cocktail te drinken, ga dan naar de W Lounge. En als je wilt eten, dan in de heer Porter, die als steakhouse is gepositioneerd en ontbijt, lunch en diner biedt. Het menu kan hier worden gespecificeerd.

Hier kunt u een andere ongewone plaats bezoeken – WET-dek, een terras met een zwembad op het dak. Stel je voor: hier zit je met een cocktail in je handen – en heel Amsterdam bij je healthy! De toegang tot het WET-dek is gratis, maar om er voor te komen moet u minimaal 25 euro per persoon op maandag – donderdag en minstens 50 euro op vrijdag – zondag doorbrengen. Gasten van het hotel kunnen zonder enige beperkingen het WET-dek bezoeken.

Nou, in Amsterdam, winter, is het waarschijnlijk beter om schaken bij de open haard in het restaurant van Mr. Porter te spelen.

Hoe te vinden: het exacte adres is Spuistraat 175. U moet het gebouw van het ROOTS Hotel binnengaan, genaamd Exchange (het hotel heeft twee delen aan de overkant van de weg) en neemt de lift naar de 6e verdieping.

Oriëntatiepunt: direct achter het koninklijk paleis.

JACKSON DUBOIS

Jackson Dubois – een van de nieuwe attracties van Amsterdam (ik heb al mijn indrukken erover gedeeld). Naar de hoogte van de 20e en 21e verdieping klimmen, kunt u vanuit alle richtingen naar Amsterdam kijken, de IJ-rivier en het station bijna direct onder u bekijken, de bezienswaardigheden bekijken in het centrale deel van de stad. En in goed weer zeggen ze dat je hier niet alleen Volendam en Marken kunt zien, maar ook de Domtoren in Utrecht.

Jackson Dubois

Op het terrein van Jackson Dubois is er een bar en restaurant Jackson Dubois. Wat is heel handig – u kunt elk moment een cocktail, een kopje koffie (cappuccino / dubbele espresso / latte – 3,75 euro) of een snackje drinken.

Bezoek Jackson Dubois kost 12,50 euro. Maar als u een lunchtafel reserveert (in dit geval moet u een tweerichtingsset kiezen voor 27,50 euro of van drie voor 34 euro per persoon), kunt u gratis naar het panoramisch platform gaan.

Waar te eten en diner met uitzicht op Amsterdam?

In dezelfde toren is er een verdieping onderaan het draaibare panoramische restaurant Moon. In ongeveer een uur maakt hij een 360 graden cirkel. Zo kunt u genieten van het diner van de chef-kok, u kunt zien en een compleet panorama van de avond Amsterdam. De tafel dient vooraf te worden geboekt >>

Hoe te vinden: Overhoeksplein 5, 19e en 20e verdieping.

Oriëntatiepunt: over de rivier de IJ van het centraal station van Amsterdam. Gratis veerboot GVB (richting Buiksloterweg) brengt u over de rivier.