gezonde lunch

5 TIPS VOOR EEN GEZONDE LUNCH

In het midden van de dag gezonde lunch, wanneer het lichaam al een beetje moe is, is een kleine rust en een lekker diner nodig om de kracht te herstellen. Wij hebben voor u verschillende opties voor het eten voor alle gelegenheden voorbereid, en een aantal tips voor de vorming van een gezond dieet.

Tip 1:

gezonde lunch afvallenWees niet bang voor een calorie, let op hun kwaliteit. Ondanks het feit dat de energiewaarde van 1 kilocalorie tomaat en 1 kilocalorie koekjes hetzelfde is, zijn hun samenstelling en voordelen die door elk specifiek product worden gebracht, van groot belang gezonde lunch. Probeer je dieet uit die producten te maken, in kwaliteit en samenstelling waarvan je helemaal zeker bent, op de aanwezigheid in de maaltijd van alle macronutriënten: eiwitten, vetten en koolhydraten kijken. Dan zal het lichaam de hele dag comfortabel voelen.

Tip 2:

Let op soepen, vooral in het koude seizoen. Ontken jezelf niet in je favoriete soep, manifesteer een fantasie en draai borscht in een dieetschotel. Als u geen groenten frituurt en varkensvlees met kippenborst vervangt, verandert de smaak van borsch praktisch niet, en het caloriegehalte verzorgt elke dieetverfijning.

Tip 3:

gezonde lunch saladeZoet kan zijn, als voorzichtig. Na een stevige maaltijd kunt u zich op een klein gedeelte van het dessert behandelen. Maak een lijst van uw favoriete lekkernijen in een volume van niet meer dan 100-120 kilocalorieën van tevoren, zodat u direct weet dat u alleen 3 marmelades of 1 marshmallow kunt eten en een bepaald bedrag vooraf kunt instellen.

Voorkeur wordt gegeven aan marmelade, chocolade, marshmallow. Als u erg blij bent met gebak, let op droog en stuurwiel. Al deze snoepjes bevatten nagenoeg geen vetten, waardoor hun calorische waarde en schade worden verminderd. Immers, het is geen geheim dat industriële banketproducten bereid worden met margarine, dat bestaat uit transfats.

Tip 4:

Serving grootte. De volgende diners zijn ontworpen voor opname in een dieet bestaande uit vijf maaltijden: ontbijt, lunch, diner en twee snacks gezonde lunch. De totale calorie-inname is 1800 kilocalorieën. Als u zich aan een lager caloriegehalte houdt, snijdt u de portiegrootte volgens uw behoeften.

Tip 5:

gezonde lunch met eiPizza, Groenten Gesneden En Vruchtensap

Nodig: 1 ei, 130 g bloem, 100 g room 10% vet, zout, 1 theelepel suiker, halve theelepel bakpoeder, 2 eetlepels tomatenpuree, 150 gram kaas, 300 gram ham, 100 gram olijven, peterselie beam , 50-100 gram komkommers, tomaten en paprika, een glas vruchtensap. (De berekening van de producten wordt gegeven voor 4 porties pizza).

Zet de oven voor 200 graden aan. Meng in een kom, ei, suiker, zout, voeg meel, halve crème, frisdrank. Zet het in een non-stick vorm. Roer de kaas op een rasp, meng het met de tomatenpasta, de overblijvende zure room, verspreid gelijkmatig op het deeg. Bovenkant verdelen de gesneden ham en helften van olijven. Bak 15 minuten tot een mooie korst verschijnt. Pizza eet met gesneden komkommer en tomaat, plus een glas van uw favoriete fruitsap.