oogst alkmaar

5 X HEALTHY HOTSPOTS IN ALKMAAR

1. Sencha Lunchstore

Uitstekend gebakje in dit cafe oogst alkmaar. En koffie is ook geweldig. Een mooi interieur dat je dichter bij de natuur brengt, vooral op een fijne lentedag. Zeer mooie plek.

De nationale keuken is bekend om zijn eenvoud, maar het maakt het niet minder aantrekkelijk. Gemarineerde haring, aardappelsalades, heerlijke kaas en bier, een overvloed aan vleesgerechten en desserts – in restaurants van Alkmaar kan iedereen een gerecht naar hun zin kiezen. Kaasminnaars worden aangetrokken tot de jaarlijkse beurs van de stad, waar u de beste rassen van het product kunt proberen. In de stad is er een oude brouwerij, waarna een bar open is. Hier kunnen bierfans meer dan 80 soorten drank drinken, evenals feest op originele snacks.

2. Soepp

zevenhuizen 8 alkmaarGezond eten, vriendelijk personeel en een goede plek in de zon op de straat oogst alkmaar. Ik had verse salades en de bruidegom’s stroom die goed was, maar niet lekker. Ik beveel zeker salades aan!

Er zijn nogal wat restaurants in de stad die fast food aanbieden: Burger King, Subway en MacDonalds. Vlakbij Waagplein Square zijn er tal van cafes die een aantrekkelijk menu aanbieden. De belangrijkste bezoekers van deze etablissementen zijn toeristen. In het café De Lindeboom worden Joey’s en De Koperen een grote selectie aan salades, warme en koude broodjes, evenals desserts en frisdranken aangeboden. Liefhebbers van zoet veel meer als het café Multi-Vlaai en De Boer, de basis van het menu is precies de zoete gerechten

In de stad zijn restaurants gespecialiseerd in diverse culinaire richtingen. Bijvoorbeeld, het restaurant Cantina Cantina serveert het beste Mexicaanse gerechten, en het Australian Dining & Wining-restaurant is gespecialiseerd in het koken van Australische gerechten. Onder de restaurants van de Europese keuken is de Abby’s, wiens menu elke seizoen wordt bijgewerkt. Onder vestigingen die gerechten uit de nationale keuken aanbieden, is het waard om wraak te nemen aan restaurants Grand Café ’t Gulden Vlies en Schots Hielander. Ze zullen de gasten aangenaam verrassen, niet alleen met een verscheidenheid aan culinaire meesterwerken en een aangename huiselijke sfeer, maar ook tegen betaalbare prijzen. In een van de historische gebouwen is het nationale gerechten Hof Van Sonoy geopend, dat wordt beschouwd als de meest prestigieuze instelling in de stad.

3. VERS Eten & Drinken

gezond eten alkmaarHet vriendelijke personeel, eten en deliouse kan het met veel verschillende vruchten afvullen oogst alkmaar. U kunt het ook eten als u een goede dag op het water hebt. U kunt aan de Wharf Mooren “of voedsel naar uw boot brengen

4. Bakery Cafe – B&B Bloem

Deze plek vond plaats dankzij prachtige foto’s en reviews op Instagram en moest hier op delen. Prachtige plek (gesloten op maandag). Zeer vriendelijke service en zeer kindvriendelijk (een beetje speeltoestellen en leuke details). Het is leuk om te kijken naar (mooi design interieur) en fantastische koffie. Zeker werk zoeken!

5. Saladebar Oogst

Het eten was heerlijk en het personeel is erg vriendelijk! Ik raad ook smoothies aan 🙂 Dit is een geweldige plek als u allergisch bent voor bepaalde soorten voedingsmiddelen, ze hebben veel glutenvrije en lactosevrije opties. Ik zal zeker terugkomen!