cola light dikmaker

6 ‘GEZONDE’ NIETSVERMOEDENDE DIKMAKERS

Een gezond cola light dikmaker dieet is stevig in de mode. Voedsel fabrikanten proberen te houden met de toenemende vraag naar voeding, gezonde producten. Bijna elke dag in de supermarkt zijn er nieuwe producten op de labels wat betekent dat ze zijn natuurlijk, organisch, verrijkt met vitamines, mineralen en vezels, laag in vet, suiker of zout, in het algemeen, en superpitatelnye superpoleznye. True, ze zijn wat duurder, want alles moet worden betaald, ook voor de gezondheid. Maar zijn deze superdietische producten echt zo veel beter dan gewone producten die bekend zijn uit de kindertijd?

1. Muesli

cola light slecht voor darmenOndanks de duidelijke voordelen van dit prachtige product is discussie geweest over de manier waarop, en het is echt nuttig granen niet stoppen voor meerdere jaren, zoals ze zeggen. Nou, laten we er mee omgaan.

De optimale samenstelling voor granen ontbijtgranen, vers fruit en gedroogde vruchten, die overigens niet erg helder en glanzend zijn – verzadigde kleur geeft de aanwezigheid van conserveringsmiddelen. Voor alle bruikbaarheid van het product is het vrij calorieën – ongeveer 350-450 kcal per 100 gram. Om overtollige calorieën niet te consumeren, probeer dan een product van natuurlijke oorsprong mogelijk te kiezen, en belangrijker nog, zonder de toevoeging van zoete (chocolade, honing). Terloops, de consumptie van deze laatste moet heel klein zijn, anders kan overbodig kilogram niet worden vermeden. By the way, de extra calorieën blyudos aankopen granen en wanneer ze worden toegevoegd aan zuivelproducten, in het bijzonder yoghurt. Dus als je wilt om het aantal calorieën te beperken tot een minimum te beperken, raden experts het toevoegen van ontbijtgranen tot verse sappen. Het verse fruit zal de smaak verfrissen.

2. 100% fruit sap

cola light afvallenEr is een mening dat elk product dat met vitamines en mineralen verrijkt is zeer nuttig is. In feite hangt het zeer van het type product af. Sinaasappelsap, verrijkt met calcium, of melk met vitamine D – een goede keuze. Maar het oplosbare ‘chemische’ sap of snoepjes dat met vitamines en mineralen wordt verpakt, zal hierdoor niet tot nuttige producten worden.

Zo zijn ook sappen verschillend cola light dikmaker. Conserveerde sappen of dranken op basis van sap in de verpakking bevatten suiker en conserveermiddelen. De inhoud van de vruchten zelf in sommige van hen kan zo laag zijn als 10-20%. Dat wil zeggen, het is bijna zoet water, aangezuurd met citroenzuur, en een beetje fruitconcentraat. Dus als u geen sap kunt doen, probeer dan vers geperste sappen te drinken, ze zijn veel nuttiger cola light dikmaker. En het is zelfs beter om elk fruit te eten en met water te drinken. Vruchten bevatten vezels, het zal het spijsverteringskanaal verbeteren en het lichaam nuttige stoffen geven.

3. Vetarme crackers

Maar vergeet niet dat veel fabrikanten aan de crackers een verscheidenheid aan conserveermiddelen en additieven kunnen toevoegen die alleen de kwaliteit verminderen en al het nut opleveren. Daarom moet u bij de aankoop aandacht besteden aan de samenstelling van het product, wel, op de calorie-inhoud ervan.

4. Gezondheid drankjes

cola light ongezondTijdens de voorbereiding komen veel bacteriën en zelfs virussen in het sap cola light dikmaker, en als de barman de hygiëne niet volgen, dan kunt u met de drank zelfs parasieten krijgen cola light dikmaker. Vreemd genoeg adviseren voedingsdeskundigen verpakte sappen die in de fabriek worden geproduceerd in overeenstemming met alle normen. En als je vitamines volledig wilt krijgen, eet je gewoon dit fruit.

5. Margarine

De belangrijkste schade van margarine – de aanwezigheid van transvetten. Maar het ding is, deze verbindingen zijn praktisch afwezig in moderne producten, die u op de planken kunt vinden. Daarom heeft het verbruik in voldoende hoeveelheden geen schade aan het lichaam en is het niet de oorzaak van de vorming van kankertumoren, de ontwikkeling van onvruchtbaarheid en andere aandoeningen waarin het product wordt beschuldigd. Margarine is echter zeer calorie, dus misbruik kan obesitas veroorzaken, en niet noodzakelijkerwijs in de vorm van vetvouwen in probleemgebieden. Immers, vet is vertraagd en op de inwendige organen, en de persoon blijft tegelijkertijd relatief slank. Zwaarlijvigheid leidt tot ziekte van het maagdarmkanaal, hart- en vaatstelsel, verslechtering van mentale vaardigheden, hormonale mislukkingen, depressie en onvruchtbaarheid. Ook bak- en banketproducten met kookoliecola light dikmaker kunnen niet zelf ernstige schade veroorzaken. Natuurlijk, als u een taart per dag eet, dan zullen problemen met de gezondheid noodzakelijkerwijs verschijnen.

6. Yoghurt met fruit op de bodem

De voordelen van yoghurt zijn sterk overdreven. De producenten in de reclame-belofte dat yoghurt verbetert de stofwisseling en normaliseert darmflora, maar eigenlijk is het gewoon een marketingtruc. Gunstige melkzuurbacteriën in de meeste soorten yoghurt, zoals blijkt uit onze expertise, heel weinig, en het aantal van suiker – onaanvaardbaar vanuit het oogpunt van een gezond dieet. Als je een echt nuttig product – kies de beste ongezoete bifidokefir, mechnikovskuyu yoghurt, acidophilus melk, of enig ander product met het voorvoegsel “bifidus”, “atsido-“, “lacto” met de aangegeven probiotische eigenschappen mogelijk, zonder stabilisatoren en andere voedingssupplementen.