proteine chips

DE MISLEIDENDE EIWITRIJKE VOEDINGSTREND

“Met extra proteine voor je spieren”

De meesten van ons willen snel, opmerkelijk en, vooral, proteine chips, moeiteloos afvallen. Daarom is wanhopig en – wat een zonde te verbergen – gewoon lui, vaak hun hoop op thee voor gewichtsverlies, biologische supplementen, medicijnen, en natuurlijk eiwitcocktails. Maar vergeet het nog steeds niet. Niemand heeft meer gedacht aan supertabletten: alle supplementen helpen u alleen op een slanke manier op een moeilijke manier, maar ze redden u niet om het te passeren. In feite zijn alle middelen alleen wonderbaarlijk complex – met dieet, lichaamsbeweging en zelfverzorging. Middelen om gewicht te verliezen worden genoemd om de maaltijden te vervangen door de calorieën per dag te verminderen.

eiwit chips kopenHet is de moeite waard om te weten dat tot nu toe het niet wetenschappelijk is bewezen dat eiwitcocktails vetten verbranden en als gevolg daarvan – en extra kilo’s. De meeste eiwitmixen en kant-en-klare cocktails zijn gemaakt van sojaproteïne. Er kunnen meer melk- of eierbasis zijn. In principe zijn eiwit (eiwit) cocktails absoluut onschadelijk. Hun essentie is dat dankzij de zwelling van cellulose die ze bevatten, de cocktails de eetlust verminderen proteine chips. Ze lijken een volwaardig dieet te “imiteren”, omdat ze het lichaam met aminozuren, eiwitten en vitaminen leveren. Cocktails helpen het lichaam de energie te krijgen die het nodig heeft.

Ze geven hem voeding op het cellulaire niveau. Cocktails veroorzaken in de regel geen allergieën, maar weer – het hangt allemaal af van de individuele kenmerken van elk individueel organisme. Sommige van de verkochte biologische cocktails zijn onschadelijk voor het lichaam, omdat ze een kleine fractie chemische ingrediënten bevatten. Deze kunnen op vaste dagen dronken worden als vervanging voor een soort dieet.

Nog erger misleidt..

Onthoud dat het niet uitmaakt hoeveel u eiwitcocktails drinkt – de inname van eiwitten in uw lichaam mag in geen geval de norm van koolhydraten overlappen – of u nu een atleet of asfaltpauwer bent. Het eiwit mag het aantal en de hoeveelheid vet niet significant overschrijden. Als u te ver gaat met eiwitten, kan u echt schade aan uw lichaam veroorzaken. In het oude China was er zelfs een vrij exotisch soort uitvoering.

quest nutritionVeroordeeld tot de dood voordat de dump gevoed werd met vlees, was de maag van de persoon niet in staat om zo’n hoeveelheid eiwit te verteren en de ongelukkige stierf een pijnlijke dood van de darmen van de darm. Het doel van dit historische voorbeeld in het artikel is niet om je te intimideren, maar om te waarschuwen tegen het onredelijk gebruik van alles (niet alleen eiwitten).

Onthoud dat het eten van meer dan 2-3 gram per kilogram eiwit kan leiden tot het eiwit dat de functie van het aanvullen van energie in het lichaam uitvoert – concurreren met koolhydraten, proteine chips d.w.z. gewoon verbranden. De producten van dit verbrandingsproces zijn stikstofverbindingen, die het werk van de nieren en lever overbelasten. Breng u niet in een halve dode staat, gebruik eiwit supplementen in matige hoeveelheden.

Conclusie

Weet niet wanneer eiwitcocktail wordt gedronken? Het is heel simpel: het nemen van een eiwitschake moet een half uur voor de training en een half uur na de training plaatsvinden. Drink een cocktail langzaam, langzaam. Voor degenen die cocktails drinken zonder training – dit is een geweldige optie voor het diner.