Meest Gestelde Vragen

Onderstaand vind je een aantal vragen en antwoorden over onderwerpen die regelmatig de revue passeren.

Bestellingen

Kan ik zonder voorschrift van een arts bestellen?

Een voorschrift van een arts is niet noodzakelijk om te bestellen.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar deze is niet compleet

Neem aub contact met ons op indien iets dergelijks voorvalt. We hebben dan een foto nodig van wat u ontvangen heeft, inclusief de verpakkingslabels. Zo kunnen we onderzoeken wat er is misgegaan om herhaling in de toekomst te voorkomen.

Normaal gesproken komen we na dit onderzoek binnen twee werkdagen terug op de situatie. Doorgaans bieden we u in dat geval aan om de ontbrekende items opnieuw te versturen, deels geld terug te geven of tegoed in onze winkel met een extra kortingscode te geven als compensatie voor de ontstane situatie.

Is er een probleem omdat het leverings- en factuuradres niet hetzelfde is?

Dat is op zich geen probleem, zolang de naam die wordt opgegeven bij het leveringsadres hetzelfde is als op uw creditcard staat.

Mocht het zo zijn dat onze betalingsverwerker ons adviseert om de bestelling te verifiëren, houdt er dan rekening mee dat we eventueel aanvullende gegevens nodig hebben.

Als het leveringsadres en het factuuradres in verschillende landen zitten, dan adviseren we u om voor een alternatieve betaalmethode te kiezen.

Hoeveel producten kan ik per keer bestellen?

We hanteren geen limieten als het om de omvang van bestellingen gaat. Het is echter een goed idee om bij gekwalificeerd persoon advies te vragen wat betreft de omvang van je bestelling.

Het kan namelijk zo zijn dat er bij bepaalde hoeveelheden wetgeving met het oog op import bij komt kijken.

We raden mensen die voor het eerst bestellen altijd aan om eerst een kleine testbestelling te plaatsen. Als dan blijkt dat u tevreden bent met onze service en producten, dan helpen we u in de toekomst graag met grotere bestellingen.

Verzenden en Bezorgen

Hoe lang duurt bestellen en bezorgen?

Bij een bestelling wordt direct een bevestiging per email verstuurd. Als de betaling ontvangen is wordt de bestelling binnen 2-5 werkdagen verzonden.

Levertijd hangt onder meer af van zaken als verzendmethode, duur van postorderbedrijven, douane, internationaal vervoer etc. Om die reden kunnen we alleen een inschatting maken van onze ervaringen en bevindingen uit het verleden.

Normaal gesproken behoor je een bestelling tussen de 7-12 werkdagen, nadat je een trackingcode hebt ontvangen, binnen te hebben.

Hoe worden bestellingen precies verstuurd?

Als de betaling eenmaal succesvol ontvangen is, word je bestelling verstuurd en zul je binnen 2-5 werkdagen een trackingcode ontvangen.

We gebruiken EMS voor internationale verzendingen. Via de website van EMS kun je debestelling in ieder stadium volgen: http://www.track-trace.com/post

Wat als ik een erg grote bestelling plaats?

Als de bestelling zo groot is dat deze niet in een reguliere verzendenvelop past, dan garanderen we dat je bestelling wordt verdeeld in een aantal delen zodat je toch de hele bestelling zonder problemen ontvangt.

Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat dezelfde mate van discretie en herverpakking wordt gebruikt als bij kleinere bestellingen. Bovendien betaalt u, ongeacht de omvang van de bestelling, slechts één keer bezorgkosten.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling binnen heb?

De verwachte bezorgtijd in Nederland is tussen de 5 – 12 werkdagen.

Kan een bestelling vertraging oplopen?

De levertijd van producten hangt onder meer af van zaken als verzendmethode, duur van postorderbedrijven, douane, internationaal vervoer etc. Om die reden kunnen we alleen een inschatting maken van onze ervaringen en bevindingen uit het verleden.

Wanneer iets per luchtpost wordt verstuurd arriveert 80-85% binnen 10 werkdagen en 15-20% arriveert binnen 10-15 werkdagen. Deze wisselvalligheid heeft te maken met het feit dat meerdere partijen invloed erop hebben. Het heeft dus niks te maken met de service die wij leveren.

De belangrijkste reden waarom verpakingen vertraging oplopen zijn de douanes in het land van herkomst en het land waar het heen moet. Indien je trackingcode 5 dagen onveranderd blijft, dan is dit doorgaans de reden hiervan.

Internationale verzendingen verlopen vaak eerst via het lokale postorderbedrijf in het land van herkomst, daarna wordt het via een internationaal vervoersbedrijf getransporteerd naar het land van bestemming, waar het tot slot bij u thuis wordt afgeleverd via onze lokale postorderbedrijven.

Indien er bij een van deze stappen een vertraging ontstaat, dan kan het hele proces en de tijdsduur uitlopen. Hier hebben wij geen invloed op.

Is het ook mogelijk naar een postbus te versturen?

Ja, we versturen ook naar postbussen.

Moet ik tekenen voor ontvangst?

Ja, onze verzendmethode vereist een handtekening bij ontvangst. Hiermee kunnen we fraude tegengaan van mensen die hun bestelling netjes ontvangen hebben en claimen dat deze nooit gearriveerd is.

We worden in 99% van de frauduleuze gevallen in het gelijk gesteld, vanwege duidelijke communicatie met klanten, het leveren van details omtrent de bestelling, afbeeldingen van het pakket en bevestiging van het postorderbedrijf dat het pakket is afgeleverd.

Vanaf welke locatie worden bestellingen verstuurd?

Onze producten worden vanuit Europa, India, Singapore en Thailand verstuurd. De naam van ons bedrijf staat op geen enkel pakket vermeld en pakketten worden vanuit verschillende locaties verstuurd om ervoor te zorgen dat uw producten zo discreet en efficiënt mogelijk worden verzonden.

Aan welke landen leveren jullie?

Wij leveren wereldwijd.

Wat als een pakket niet langs de douane komt?

Vanwege onze zorgvuldige manier van verzenden hebben wij een succespercentage van 99,9% naar Europa.

Indien het toch voorkomt dat uw pakket door de douane wordt onderschept, dan bieden wij u de mogelijkheid aan om uw bestelling opnieuw te verzenden.

U kunt ook kiezen voor krediet met extra kortingen in onze webshop. Het enige dat we van u nodig hebben is een emailtje met de bevestiging van het postorderbedrijf dat uw bestelling is blijven hangen.

Mijn trackingcode herkent mijn pakket niet?

Je kunt na 72 uur je bestelling controlleren. Dit komt omdat het pakket na verzending vanuit ons distributiecentrum, vervoerd wordt naar een depot waar het in afwachting is om door de douane te gaan.

Mocht de trackingcode desalniettemin na 3 dagen niks aangeven, neem dan even contact op met ons en we zullen voor u kijken wat er aan de hand is.

Mijn trackingcode doet al een tijdje niks meer?

Dit betekent meestaal dat het pakket bij de douane ligt voor controle. Dat is heel normaal en is geen enkel probleem.

Gebeurt er echter al 10 dagen niks, neem dan even contact met ons op, dan kijken wij voor u na wat er aan de hand is.

U kunt ook contact opnemen met het lokale EMS kantoor. Zij kunnen u van gedetailleerde informatie voorzien omtrent uw pakket.

Waarom duren herhaalde bestellingen soms langer?

We begrijpen dat u zo snel mogelijk in bezit wilt zijn van uw bestellingen. Het is echter ons doel om producten zonder problemen bij u te leveren.

Als we aan de lopende band (iedere 1-2 weken over een langere periode) pakketten naar u versturen, dan is het mogelijk dat douanes dit in de gaten gaan houden. Om deze reden houden we protocollen aan die dit voorkomen.

Betalingen

Welke betaalmethodes worden er aangeboden?

Wij zijn een van de weinige bedrijven in deze branche die betalingen via grote creditcardmaatschappijen accepteren. We zijn echter van mening dat nieuwe klanten geen bestellingen van meer dan €750 plaatsen.

Nieuwe klanten die voor meer dan €750 willen bestellen raden we aan om dit via betaalinstanties zoals Moneygram te doen of via bitcoins. Bestellingen via deze methodes vereisen geen verdere verificatie en u ontvangt hierbij bovendien 10% korting over grotere bestellingen.

Klanten die vaker besteld hebben, krijgen korting over iedere bestelling en kunnen met creditcard betalen bij orders van iedere omvang.

Hoe lang duurt de goedkeuring van een betaling?

De duur van verwerking / goedkeuring van betalingen kan variëren. Doorgaans is dit echter binnen deze tijdsduur geregeld:

 • PayPal: 1-3 werkdagen
 • Creditcard: 1-3 werkdagen
 • Western Union: 1-3 werkdagen
 • Bitcoin: binnen 1 werkdag

ATTENTIE: bij nieuwe klanten kan het 1-2 werkdagen langer duren voor de genoemde betaalopties.

Hou altijd een periode van 3 werkdagen aan, alvorens er vanuit te gaan dat er iets is misgegaan, alvorens contact op te nemen met onze klantenservice.

LEES AUB!!! Geef nooit de naam van ons bedrijf of onze producten op als u contact opneemt met een bedrijf vanwege vertragingen.

Als u dat wel doet dan is de kans groot dat uw bestelling verdere vertraging oploopt, vanwege de ontstane verwarring.

De status van mijn PayPal betaling is onveranderd?

PayPal houdt soms betalingen vast om te controleren of de verzender betrouwbaar is. Stuur ons in dat geval de ID van de transactie en het emailadres waar de betaling naartoe is gestuurd.

We bekijken dan van onze kant wat er aan de hand is en indien alles in orde is zetten we de status om naar betaling ontvangen.

Hoe worden betalingen verwerkt?

Als u via creditcard hebt betaald, dan is het mogelijk dat we uw betaling moeten verifiëren. Het is daarom van belang dat we in bezit zijn van uw daadwerkelijke telefoonnummer.

Indien een bestelling namelijk niet door de verificatieprocedure komt, of we hebben geen mogelijkheid om contact met u op te nemen, dan wordt de betaling via creditcard geannuleerd. Vervolgens zullen we u een alternatieve betaalmethode aanbieden.

Zodra uw betaling is geverifieerd door onze fraudecontrole, wordt uw creditcard belast. Doorgaans worden betalingen binnen 1-2 dagen gecontroleerd en verwerkt, waarna uw bestelling kan worden verzonden.

Ik heb betaald, maar mijn creditcard is niet belast?

Als u een bestelling plaats wordt uw creditcard niet onmiddellijk belast. Het verificatieproces duurt tussen de 2 uur en 2 werkdagen.

Indien u na twee werkdagen nog steeds geen betaling waarneemt, neem dan contact met ons op zodat we de situatie kunnen onderzoeken.

Kan ik ook direct via de bank betalen en heeft dit voordelen?

We bieden 5% korting op elke bestelling die via een bankoverschrijving wordt betaald. Bovendien dekken we bankoverschrijvingskosten .

Als uw bestelling bijvoorbeeld in totaal voor €400 is en u bereid bent om geld te betalen via bank, dan wordt het totaal €400 – €20 (5% korting) zijn – €40 (overschrijving) = €340.

Als het totaal van uw bestelling meer dan €750 is bieden we 10% korting aan buiten elke andere korting die je krijgt (terugkerende klant, promotiecode of speciale promotie-kortingen) plus we vergoeden bankoverschrijvingskosten.

Europese klanten kunnen betalen via IBAN-overschrijving naar onze EU-bankrekening. SEPA-overschrijvingen zijn gratis en u krijgt 10% korting op elke bestelling.

Betalingen via bank vereisen geen verificatie en worden normaal gesproken binnen 1-2 werkdagen verwerkt en vrijgegeven. Dus je krijgt je bestelling sneller.

Zijn er ook kortingen die ik kan ontvangen?
 • 5% korting op bestellingen van minder dan €750 indien de betaalmethode bankoverschrijving, geldoverdracht of bitcoins is.
 • 10% korting op bestellingen voor meer dan €750 indien de betaalmethode bankoverschrijving, geldoverdracht of bitcoins is.
 • 5% korting voor elke terugkerende klant.
 • 10% korting voor elke terugkerende klant die voor meer dan €750 besteld (ongeacht de betaalmethode).
Waar moet ik de betaling naartoe sturen?

Als u een bestelling plaatst, wordt een betaalmethode aangeboden en direct naar uw emailadres verstuurd. Volg de instructies correct op om onnodige vertragingen te voorkomen.

Geld is dubbel afgeschreven?

De reden dat er twee betalingen zichtbaar zijn is vaak omdat de eerste betaling is geannuleerd (vaak vanwege een verkeerd opgegeven adres tov het adres dat bij de creditcard hoort). De tweede betaling is de betaling die correct verlopen is en daadwerkelijk wordt afgeschreven.

Indien u de eerste afschrijving sneller wilt terugdraaien, dan dient u contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.

Annuleer alstublieft in geen geval de tweede betaling. In dat geval kunnen we uw bestelling namelijk niet verzenden.

Overboeking via de bank is niet aangekomen?

Lever in dat geval de informatie van de overboeking aan met daarbij de volgende informatie:

 • Naam van de afzender
 • Gebruikte bankrekening
 • Het exacte bedrag dat verzonden is
 • Betalingsmemo die is gebruikt

Wij nemen vervolgens contact op met onze bank en zoeken uit hoe het van onze kant ervoor staat.

Overboeking via Western Union is niet aangekomen?

Om je u kunnen helpen hebben hebben we de bevestiging van de overboeking nodig, aangevuld met de volgende informatie:

 • Naam van de verzender en de stad
 • Controlenummer van de transactie en de datum
 • Verzonden bedrag

Wij zullen vervolgens contact opnemen met Western Union en onze eigen bank om te kijken wat er aan de hand is.

Producten en Website

Zijn jullie een legaal bedrijf?

Wij zijn een professioneel gecertificeerd postorderbedrijf dat zich richt op de distributie van farmaceutische producten.

We bestaan al meer dan 5 jaar en leveren hoogwaardige, originele producten over het internet.

Hoe zit het met de kwaliteit van de producten?

Wij leveren alléén producten die direct afkomstig zijn van hoogwaardige, wereldwijd als betrouwbaar bekend staande laboratoria. Dit kun je zonder twijfel merken bij het gebruik van de producten die we aanbieden.

Zijn alle producten legaal?

Dat hangt er vanaf in welk land je jezelf begeeft. Licht jezelf daarom altijd goed in over de wetgeving en regels die daarbij komen kijken.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt ons contactformulier vinden op deze pagina om direct met ons in contact te komen.

Doorgaans reageren we binnen 24 uur op berichten, maar in een enkel geval kan het tot 2 werkdagen duren voordat je een reactie krijgt.

Emails die op vrijdag worden verstuurd zullen soms pas op maandag worden beantwoordt, vanwege de werktijden die wij en ons team hanteren.

Informatie over producten of ingrediënten?

Bij de meeste producten in ons assortiment kun je een uitgebreide omschrijving vinden op onze website. Neem gewoon even een kijkje om te zien of je vragen daar al worden beantwoord.

Twijfel je over de dosering of de manier van innemen van bepaald producten, kijk dan onder Productinfo op onze website. Hou er echter wel rekening mee dat wij geen medische professionals zijn en alleen algemene adviezen verstrekken.

Indien je na het bekijken van deze pagina alsnog met onbeantwoorde vragen zit, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je dan zo spoedig mogelijk persoonlijk te woord staan.