fitness meiden

LENTEKRIEBELS!

Beloof jezelf om sport te starten fitness meiden? Morning jogging is een geweldige gewoonte, waardoor u veel problemen kunt oplossen, die steeds meer ondervinden door de hele bevolking van de planeet.

Ons lichaam moet gewoon verhuizen. Gewrichten, botten, spieren, vaten stralen van progressieve hypodynamie. Alle weefsels en cellen van onze gemartelde beschaving van het organisme vragen om zuurstof en leven. En het leven bestaat, zoals bekend, in beweging.

De startende hardloper

A het wakker worden op een lege maag, zal 30% meer kilocalorieën verbranden dan in de avonduren. Dit gebeurt als gevolg van het reeds gecreëerde energie tekort tijdens de nachtrust. Het lichaam zal brandstof nodig hebben om een ​​looppas te maken, en overmatige vetreserves gaan naar de oven.

Ochtendjoggen helpen de stofwisseling tot het maximum voor de hele dag te verspreiden.

Om “energie” te krijgen, omvat het lichaam metabolische processen in een speciaal regime.

fitness blog mannenIn de ochtenduren is het percentage schadelijke stoffen fitness meiden in de lucht een en een half keer lager dan ’s avonds. Schone lucht is een goede metgezel op loopafstand in de ochtend.
Het voordeel van het rennen in de ochtenden is een minder stress op de wervelkolom. Na een dag werken de schijven van de wervels enigszins zinken en worden ze meer gewond tijdens de loop. Dit moet zeker bekend zijn met degenen die problemen hebben met de rug.

Een krachtige afgifte van hormonen van verlangens en vreugde tijdens en na het joggen biedt een uitstekende stemming en een levendheid van vivaciteit voor de hele dag.

De gewoonte om op te staan ​​voor anderen ligt in 87% van de succesvolle mensen. Rennen in de ochtend draagt ​​bij tot het temperen van het karakter en de wilskracht. De kansen op succes op alle gebieden van het leven worden verhoogd met 100%

Denk maar aan dat, kan dankzij een matige joggen bloedsuiker en cholesterol in het bloed te verlagen door verschillende eenheden, om de druk te normaliseren, het versterken van de hartspier, het middenrif, verhogen de weerstand tegen verkoudheid, zich te ontdoen van de neurose, stress en depressie, gewicht te verliezen door 2 kg per week en verhoging van de gevoel van eigenwaarde.

De ‘mooi weer loper’

Op veel forums, helaas, kunt u enkele beperkingen zien. Over het algemeen is het onlangs geaccepteerd om de moderne homo sapiens om een ​​of andere reden te betreuren. Het maakt niet uit hoe hard iemand is. De neiging om alle “tegen” te bestuderen, in plaats van “voor” echt rolt. “Het lichaam is niet wakker“, “Forces zal niet op de komende dag“, “knieën pijn” – is slechts een paar mythes, dwalen tussen degenen die lang en zorgvuldig afgewogen te hebben.

In feite, niet iedereen als een haas skipping is in staat om zichzelf te vroeg in de ochtend rijden naar het spoor. Hiervoor hebben we een zekere morele inspanningen van wil nodig fitness meiden. En dit is absoluut normaal.

‘S Nachts, het lichaam besteedt veel energie om alle interne systemen en organen alle vereiste replenishment kosten werken, en in de ochtend. Niet haasten om koolhydraten op te gooien, als het doel van het rennen is gewichtsverlies. Gebrek aan energie signalen dat het lichaam gewicht verliezen. Help hem, geef cardio, en je krijgt een prachtig resultaat in de nabije toekomst.

Bovendien is het niveau van het slaaphormoon – melatonine veel hoog genoeg in de ochtend. Hij begint direct na het ontwaken te dalen en heeft geen invloed op het lichamelijke vermogen van het lichaam. Voor een snellere wakker worden kunt u een glas water drinken en uzelf afkoelen met koel water.

De ervaren wedstrijdloper

fitness blog inspirationAls er een wens is om de extra ponden af ​​te gooien, zal de ochtendloop een uitstekende hulp zijn. Bij het lopen wordt het lichaam opgewarmd, de bloedstroom toeneemt, het zweten neemt toe. Samen met zweet toxinen en zouten worden vrijgegeven, wat helpt om gewicht te verliezen, fitness meiden. Bovendien helpt de ochtendloop het gewichtsverlies door het feit dat het lichaam koolhydraten ontbreekt en vet wordt veel sneller gebrand. Klassen joggen verminderen het gevoel van honger, verminder de inhoud van schadelijk cholesterol in het bloed.

Om gewicht te verliezen moet u ongeveer een uur per dag joggen. Ideale optie is interval loopt. Veel gewichtsverlies programma’s raden precies aan dit type lopende, waarbij gematigde belastingen afwisselen met intense.

Hoe je jezelf in de ochtend kunt rennen

Niet elke persoon slaagt erin om zich te motiveren voor een ochtendrit. Eerst en vooral moet u zelf bepalen, voor welke doel deze oefeningen worden gedaan – voor gewichtsverlies, verharding of algemene verbetering van het lichaam. Om jezelf te overtuigen over de behoefte aan lessen, moet je een sterk verlangen hebben om je fysieke vorm te verbeteren.

Om in de ochtend te rennen was niet saai, je kunt een aangenaam bedrijf vinden en samen je droom volgen. Het zal moeilijk zijn om alleen de eerste keer uit te voeren. Wordt betrokken bij de reguliere training, begint het lichaam een ​​groot genoegen te laten lopen en jezelf in de ochtend laten lopen, zal niet moeilijk zijn.