foodie ness

MEET FOODIE-NESS

Ik was geboren in een familie waar de cultuur van voedsel werd verhoogd tot de rang van de nationale culturele traditie foodie ness. Voed me, zoals ze zeggen, voor slachten: de eerste, tweede, derde en compote. Nu herinner ik me: ik heb altijd iets gekauwd zonder te stoppen, foodie ness. Overal droeg ze een zakje met de taarten van haar oma, werd het met snoep verwerkt … Ik had geen aandacht meer aan mijn extra gewicht, inclusief mezelf. Ik was een goede efedrine student. Ik was een ronde leerling, ik heb veel wedstrijden en olympiades gewonnen, en concentreerde me al mijn aandacht alleen op school en lessen. Nee, ik was niet een lelijke eendje, maar heel zo schattig. Maar tegen het einde van de school in een mooie zwaan was ik niet haast om te keren, maar het was heel goed als een goedgevulde kalkoen voor Kerstmis. Toen ik het eerste jaar binnenkwam, weeg ik 75 kg.

De eerste gedachten om gewicht te verliezen verschenen verschenen toen ik erachter kwam over de komende schoonheidswedstrijd en heel erg wilde zijn deelnemer worden. Voor een paar maanden met behulp van meedogenloze expressdiëten werd ik meer dan vijftien kilo verwijderd en won de wedstrijd. Maar de extra ponden, zoals het gewoonlijk gebeurt, keerde zo snel terug foodie ness. Ik viel opnieuw in studies, terwijl ik op mijn levenspad de eerste ernstige liefde niet wist. De man uit de parallelle stroom merkte me niet op het puntje leeg. Het was erg beledigend, en dan heb ik mezelf een nieuw ambitieus doel gesteld – slank worden en nooit verlegen zijn van mijn figuur. Deze keer met de geest.

What’s my motivation?

foodie ness carolinaOp dat moment in ons land was er nog niet deze massa ‘HAP-apocalyps’, die we nu kunnen observeren. Ook op internet had duidelijk geen informatie over hoe je gewicht goed zou kunnen verliezen. En toen begon ik mijn eigen dieet van gezonde voeding te ontwikkelen en samen te stellen healthy. Iedere dag heb ik nauwkeurig gekleurde voedselmarkers in een notitieboek met maaltijden vastgesteld, getallen calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten.

Allereerst ben ik me niet gewend aan overeat en begon 5-6 keer te eten in kleine porties (een portie van 300-350 g plus snacks – 150 g). Heeft inbegrepen in een dagelijks dieet van 1,5-2 liter water – alleen het is belangrijk om geen maaltijd af te vriezen en een glas water voor 30 minuten voor en na de ontvangst van de voeding te drinken. Voor een dag heb ik niet meer dan 1100-1200 kcal gegeten. Ze begon regelmatig ontbijt te hebben: complexe koolhydraten (granen, volle korrels, groenten), verteerbare eiwitten (ei, dikke kaas, kaas, vis, wit vlees). Lunch: groenten en wit vlees (vis, zeevruchten). Avondmaal – uitsluitend eiwit. Ik ben tegen fruit – ik eet alleen bessen voor ontbijt met ontbijtgranen. Ik eet geen zuivelproducten – ze houden water, behalve een paar lepels cottagekaas voor ontbijt. Maximale verwijderde suiker en bloem uit het dieet.

Life changing

Stel kleine doelen vast – eerst 70 kilo, dan 65 en verder. Het verliezen van 100-200 gram per dag is een goed en gezond resultaat. Geleidelijk begon de fysieke belasting te verbinden – was elke dag bezig met video Cindy Crawford. Toen begon ze pilates te oefenen, yoga, zwemmen. Nu kan ik gewoon niet zonder sport leven! Sport voor mij is een noodzakelijk element van het leven, zonder welke geen van mijn dagen wordt besteed. Als gevolg daarvan verloor ik bijna 4 jaar 25 kilogram.

Het 2e keerpunt

foodie ness thuisbezorgdMijn hoofdprobleem met het verliezen was een ongelooflijke verlangen naar snoepjes. Het bleek dat een van de vaak voorkomende redenen voor afhankelijkheid van zoet het gebrek aan chroom is. Dit was gewoon mijn geval. Chroom neemt een actieve rol in het koolhydraat metabolisme, door insuline reguleert het niveau van glucose in het bloed. Het gebrek aan chroom leidt tot het misbruik van suiker en geraffineerde producten: hoe meer zoet, hoe meer chroom wordt uitgescheiden en als gevolg daarvan, hoe meer u meer wilt eten foodie ness. Naast het verlangen naar zoete symptomen van chroomtekort, kan er duizeligheid, droge huid, honger, vermoeidheid zijn na een nachtrust, vermoeidheid. Om erachter te komen is het nodig om een ​​bloedonderzoek voor de kwantitatieve inhoud van dit element in te dienen. Op basis van de resultaten en op aanbeveling van de dokter, kunt u medicijnen of andere medicijnen drinken of uw voedingsmiddel eenvoudig verrijken met passende producten (zeevis, lever, garnaal, kalkoen, volle korrels, zemelen).

What are my ultimate tips for a healthy lifestyle?

Ik wil met de lezers de eenvoudige regels delen die ik aan het begin van de reis heb gevolgd:

Visuele motivatie. Het is heel belangrijk om je te voorstellen wat je wilt worden. Op de computer screensaver en in de telefoon leg ik een foto van het ideale cijfer voor mij, de afbeelding die mij inspireerde. En op de koelkast, integendeel, een onaantrekkelijke foto van een volledige vrouw gehecht. Het lijkt een klein beetje, maar de hersenen scheiden duidelijk, waarna men moet streven en van wat ze moet vertrekken. Nu heb ik ook de foto in de telefoon nodig, en ik blijf mezelf constant getinkt.

Een glas water op een lege maag. Ik ben erg streng tegen mezelf en ik ga niet naar het ontbijt totdat ik een waterdrank heb.

Weging. In de ochtend heb ik mijn gewicht en de verplichte regel gecontroleerd en gecontroleerd – om het gewicht in het diervoeder te schrijven.

Oefening “lath” voor het ontbijt is erg belangrijk voor mij foodie ness. Het is alsof je de ochtend wassen. Houd de staaf eerst 30 seconden voor 3 sets, elke dag verhoogt de tijd met 10 seconden.

Nuttige pap. Voor ontbijt heb ik 90 procent van de gevallen nuttige pap op het water (lijnzaad, haver, boekweit, kaneel). We laden het lichaam met energie in de ochtend!

Voedingsdagboek. In de eerste plaats is het onderhoud van een dagboek erg handig, waarin u calorieën opneemt en de verhouding van BJU visueel kunt zien.

Handige snacks. Bij mij altijd dichtbij de hand een magische “kofferbak” van groenten en greens – ik gebruik nuttige клетчатку en ik heb plezier.