spieren opbouwen

Programma. Tegelijkertijd vet verbranden en spieren opbouwen

Het complex dat we op het eerste gezicht bieden, is gecompliceerd. Maar als je besluit om het onvoorwaardelijk te volgen, kun je gemakkelijk spieren opbouwen en vet verbranden.

Het doel van velen in de sportschool is om spiermassa van hoge kwaliteit te krijgen en tegelijkertijd direct vet te verbranden. Helaas hebben atleten die enige tijd trainen om dit doel te bereiken, de neiging om op een bepaald punt te staan, het wiel maandenlang draaiende, zo niet jarenlang. Dit bewijst dat bodybuilders geneigd zijn tot grote extremen en resultaten.

Ongeacht of dit alleen natuurlijk is bij professionals of dat het een gevolg is van de gewoonten die nodig zijn om merkbare en langdurige fysieke veranderingen in uw lichaam te veroorzaken, dit is voor de meesten geschikt. Zelfs wanneer je de techniek kopieert, wanneer een groep mensen of atleten een strikt bodybuilding dieet doorloopt. Je eet zo veel dat het voldoende zou zijn om een ​​klein land te voeden tijdens massale rekrutering, en als je de richting van het doelwit verandert, past je al genoeg voedsel in voor de vogel, wanneer je voedt met drogen.

Iedereen die ooit echt eten heeft geproefd voor bulk of caloriearme maaltijden, begrijpt in feite waar we het over hebben. In het geval van spiergroei heeft het lichaam meer voedsel nodig – een enorme hoeveelheid – in combinatie met een afname van fysieke activiteit. En in het geval van drogen, na het opbouwen van de nodige spieren opbouwen, vereist het lichaam een ​​vermindering van calorieën en veel intense en vermoeiende cardio-oefeningen. Om te proberen en een wederzijds compromis te vinden tussen lichaamspompen en drogen, komen in beide gevallen meestal tot een compromis.

Om dit te doen, vertrouwen op wetenschappelijk onderzoek en weten hoe verschillende systemen van het lichaam functioneren, zullen we de noodzakelijke oefeningen en de juiste en tijdige voeding beter begrijpen en kiezen om het aangewezen doel zo snel mogelijk te bereiken – vet verbranden en spieren opbouwen bij dezelfde tijd. Dit plan, dat we in het artikel als voorbeeld noemen, is wellicht meer geschikt voor bodybuilders en is een beetje extreem.

Dankzij toewijding en hard werken kun je deze twee doelen echter tegelijkertijd bereiken met behulp van goede voeding en lichaamsbeweging.

Wat we gaan doen, is profiteren van de hormonale achtergrond van het lichaam, omdat het het dagelijkse circadiane ritme, fysieke activiteit en eettijd bestuurt. Het plan omvat zowel extreme periodes: verhoogd dieet voor spiermassa en vasten voor vetverbranding; gecombineerd met verschillende fysieke belastingen – krachttraining voor gewichtstoename (met zware gewichten) en cardiotraining voor gewichtsverlies.

Kortom, je traint voor vetverbranding, beperkt de hoeveelheid calorieën en koolhydraten, en doet vetverbrandingstrainingen op conventionele cardio- en aërobe oefenmachines.

De rest van de tijd slaap je, zwaai je zwaar ijzer of eet je als een gek om eiwitsynthese onder controle te houden, spieren opbouwen en te profiteren van de anabole hormonen die worden veroorzaakt door zware trainingen en een voedingsschema.

spieren opbouwen

Laten we dus eens kijken naar waaruit het programma is opgebouwd.

Hoe werkt het programma?

De afbraak van de voeding plus krachttraining verbrandt niet alleen vet, maar zet het lichaam ook in een tekort aan glycogeen, waardoor de gevoeligheid voor insuline toeneemt, zodat het lichaam elke gram voedingsstoffen die wordt geleverd in een korte periode van koolhydraatrijke voeding uitgeeft inname van voedsel. Bovendien verhoogt het de hydratatie van cellen, wat erg belangrijk is voor de synthese van eiwitten. Het lichaam reageert op grote maaltijden door het niveau van anabole hormooninsuline in het lichaam te verhogen.

Het hebben van een hoog, langdurig niveau van insuline, kan schade veroorzaken en de vetaanwinst verhogen. Maar voor een korte periode direct na de training, kunnen we de anabole kracht van insuline maximaliseren voor anabolisme en spiergroei, waardoor de afzetting van overtollig vet in het vetdepot minimaal geëlimineerd wordt. Studies tonen aan dat een grote inname van koolhydraten tijdens korte calorierijke maaltijden een klein effect van lipogenese (het proces van de synthese van vetzuren uit koolhydraten) veroorzaakt.

Tegelijkertijd reageert het lichaam op grote maaltijden door de hoeveelheid hormonen geproduceerd door testosteron, leptine en schildklierhormonen te verhogen. Het hormoon leptine neemt af tijdens diëten en veroorzaakt vetverbranding, wat op zijn beurt de verdeling van spiercellen beïnvloedt. Door het verhogen van leptine tijdens grote maaltijden, verhogen we het vetmetabolisme, wat helpt om ons plan te volgen. Tegelijkertijd zijn alle andere hormonen geoptimaliseerd voor spiergroei. Cardio’s ’s morgens uitvoeren, verbranden niet alleen calorieën en vet, maar meer zorgt ervoor dat je de stofwisseling stimuleert, en het dieet stelt je in staat vetverbranding te optimaliseren.

Ook valt de tijd van krachttraining samen met de tijd dat het lichaam van de anabolische toestand naar de katabolische staat overgaat. Door krachttraining en intensieve cardio in de namiddag of vroege avond uit te voeren, verhogen we de anabole hormonen en hun afhankelijkheid van het stimuleren van het metabolisme van het lichaam. Het regime van krachttraining en koolhydraatrijke voeding stelt je in staat om de hormonale toestand te beheersen en ons doel te bereiken – om vet te verbranden en om spieren samen te bouwen.

Programmaberichten

Het programma voor het verbranden van vet en spiermassa is bedoeld voor mensen met een gemiddeld metabolisme en past niet erg dun en dik. Voor degenen die net een zwaar dieet van 6000 calorieën per dag hebben voltooid en het gewicht beschikbaar willen houden door vet te verbranden en spieren op te bouwen. Voor degenen die afvallen en al 5% van hun gewicht hebben verloren door vet, en niet langer willen afvallen, maar doorgaan met het verbranden van vet en spiermassa. Het resultaat van het programma is een verbetering van het uiterlijk van het lichaam en de vorm van de spieren, een toename in kracht, zonder het totale lichaamsgewicht te veranderen.

Dit betekent dat de spieren opbouwen en het vet weggaat. Meestal, als het lichaamsgewicht begint te dalen, betekent dit dat het calorietekort te laag is, terwijl cardiotraining moet worden uitgesloten of de hoeveelheid voedselinname tijdens een koolhydraatbeperkt dieet toeneemt. Iemand kan al dan niet cardio nodig hebben, ze zullen zich alleen beperken tot een dieet, maar de meesten hebben minstens 3 cardio-workouts per week nodig. Als je de hoeveelheid cardio vermindert, verwijder deze dan op dagen van krachttraining en laat ze op andere dagen staan.

Wanneer je spieren opbouwen, is het gewicht op zijn plaats en lijkt vet niet weg te gaan. Houd er rekening mee dat het percentage lichaamsvet in het lichaam daalt – dit is een ideaal resultaat. Degenen die op een gegeven moment stopten en het resultaat niet kregen (het totale gewicht groeit), het kan nodig zijn om het totale aantal caloriearme maaltijden te verminderen. Overweeg ook, als u overschakelt van calorierijke maaltijden naar lage, water zal worden vertraagd, wat kan leiden tot een toename van de tailleomvang.

Om deze reden is het belangrijk om metingen na grote maaltijden te vergelijken, en niet op een koolhydraatarme / caloriearme dag, omdat deze cijfers anders zullen zijn. Het is ook noodzakelijk om te begrijpen dat, ongeacht hoe succesvol het programma is, er een tijd komt dat het lichaam wordt gebruikt en er een ander, meer gespecialiseerd programma nodig is.

De meeste mensen met een lichaamsvet van 10-15% kunnen het resultaat echter met 8% vet krijgen met dit programma. Tegelijkertijd verhoogt het de spiermassa in het proces en gebruikt het geen hormonale medicijnen.