simpel slank

Simpel Slank: 10 kritische vragen aan auteur Bernard Favier

Het strandseizoen is erg dichtbij. Laat nu ons grootste probleem zijn om in de zomer te verliezen. Dus dat in de kleding van het laatste jaar om te klimmen, en in een badpak zelf zoals. De doelen die we voor onszelf stellen, maar helemaal anders: iemand wil twee extra ponden verliezen, en iemand – en alle tien simpel slank. Hoe om gewicht te verliezen zonder schade aan de gezondheid en of je nieuwe diëten moet vertrouwen?

simpel slank1) Simpel Slank klinkt als de zoveelste methode om eenvoudig af te vallen. Waarom kun jij deze belofte wel waar maken?

U moet nu beginnen: voor 1-1,5 maanden kunt u met 5 kg gewicht verliezen zonder onnodige pijn. Maar het is belangrijk niet te staren, maar om rationeel te eten en om uiteindelijk het resultaat te behouden. Als het gewicht binnen de normale waarden ligt, worden ze berekend door de BMI, het zal iets langzamer afnemen. Maar hier is het belangrijk om te beslissen: heb je het helemaal nodig? Voor een man van elegante leeftijd, bijvoorbeeld, deze kilogram – niet overbodig.

2) Hoe komt een fitnesstrainer op het idee om zich in afslankhormonen te verdiepen?

Het hangt allemaal af van uw leeftijd, uw gezondheid en hoeveel het gewicht de norm overschrijdt. En bovendien – op het vermogen van het lichaam om extra pond te delen: niet iedereen tolereren dit proces goed. Ervaring laat zien dat je niet zo veel tijd moet verliezen om meer dan 10 kg te verliezen – het zal teveel stress voor het lichaam zijn.

3) Op je website schrijf je dat het niet ongebruikelijk is dat mensen in de eerste week tot 4 kilo afvallen. Overdrijf je daar niet een beetje?

Als je BMI de norm overschrijdt, als je een grote tailleomtrek hebt, is dit een gezondheidsrisico, dus als je reeds overgewicht heeft, moet je het gewicht verminderen. Mensen worden vaak gemotiveerd door het verlangen om iets in hun persoonlijke leven te veranderen – dit is ook goed in aanwezigheid van bewijs. Maar het verlangen om parameters en proporties te behalen, zoals die van een ster of model, kan geen gezonde motivatie worden genoemd! Het is noodzakelijk rekening te houden met de eigenaardigheden van hun lichaam en grondwet. Anders zullen dromen dromen blijven, en het onvermogen om gewicht te verliezen naar het gewenste resultaat zal veel teleurstellingen dragen.

4) Waarom is het geheim van afvallen met ‘afslankhormonen’ nog niet eerder ontdekt?

– Ik ben voor een uitgebreide aanpak simpel slank: om gewicht te verliezen, moet u de natuur en het dieet veranderen en tegelijkertijd het energieverbruik door fysieke inspanning moeten worden verhoogd. Net “niet eten” is schadelijk en inefficiënt.

5) De standaard voor gezond gewichtsverlies is volgens Het Voedingscentrum 1 kilo per week. Waarom kun je met jouw methode wel (veilig) 2 kilo per week afvallen?

– Het belangrijkste ding – vertrouw de pseudodiëten niet uit de tabloids. Volg hun advies – tenminste roekeloos. Misschien zal de gezondheid niet falen, maar het resultaat is waarschijnlijk kortstondig. Het proces moet worden beheerd door een specialist die een stap-voor-stap programma met extra kilogram zal opstellen, rekening houdend met de individuele kenmerken van de persoon.

 

6) Alleen ‘plaatselijk’ vet verliezen is onmogelijk volgens de deskundigen. Toch help jij jouw lezers om de vetverbranding op ‘lastige’ plaatsen (zoals de benen, de buik en de billen) in een extra versnelling te zetten. Hoe werkt dit precies?

– Ik hou meestal niet van het woord ‘dieet’, wanneer het wordt toegepast op het proces van het verminderen van lichaamsgewicht. Ik heb het liever over een uitgebreid programma te praten: het veranderen van voedsel is er maar een deel van. De uitsluiting van deze of andere bestanddelen van voedsel, of koolhydraten of vetten, is al langer dan een halve eeuw beoefend, simpel slank.

Het is echter nu duidelijk dat het alleen kan worden gebruikt voor korte termijn programma’s – zoals loslating.

Wat zal de uitsluiting van koolhydraten inhouden? In de toekomst is er een tekort aan energie, snelle vermoeidheid, asthenie. En natuurlijk, het gebrek aan enzymen, vitaminen en antioxidanten, die worden gevonden in voedingsmiddelen die koolhydraten bevatten – in groenten, fruit, granen.

7) Je geeft aan dat sporten niet nodig is om af te vallen met Simpel Slank. Is dat geen vreemde belofte voor een fitnesstrainer?

– U kunt anders het begeerte om meer te eten dan nodig te bestrijden. U kunt alleen resultaten bereiken als u erin gelooft. Voor mij is intuïtieve voeding een manier om het overtollige lichaamsgewicht te verminderen. Als het inspireert – alsjeblieft! Er zal een resultaat zijn – uitstekend! Ga door met het idee verder te voeden! Zo niet – ga naar een ander programma, misschien rationeler, meer geschikt voor u. Echter, ik ben voor het veranderen van de eetgewoonten die het mogelijk maken om intuïtief overgewicht te krijgen.

8) Lezers kunnen jou persoonlijk benaderen met vragen. Heb je wel genoeg tijd om ze een goed antwoord te kunnen geven?

simpel slank bernard favier– Gewicht wordt slechts verminderd tot het moment dat de hoeveelheid calorieën die afkomstig zijn van voedsel minder is dan het aantal verbruikte calorieën. Met hun evenwicht begint de ‘weight plateau’ periode simpel slank. Dit is de periode van aanpassing van het organisme in nieuwe omstandigheden voor hem. Het is heel belangrijk! U kunt geduld hebben, terwijl u rationeel eet, terwijl u matig en regelmatig sport doet, het proces van het verminderen van het overgewicht zal doorgaan, maar langzaam. Of geef het een dynamische wegens het lossen van losdagen en verhoog de intensiteit of duur van de training.

 

9) Je biedt je lezers een ‘niet goed, geld terug succesgarantie’. Hoe vaak heb je het aankoopbedrag al terug moeten storten?

– Het belangrijkste is hoe een persoon zijn uiterlijk behandelt. Als iemand het wil veranderen, en dit heeft bijna altijd een goede reden – laat hem het proberen. Als hij het wil verlaten zoals het is, is het juist. Maar de agressieve oplegging van iets wat ik niet verwelkom.

Onder jongeren zijn er vaak verschillende bewegingen, maar hun volgelingen hebben niet genoeg kennis en levenservaring.

Dit is het geval. Simpel slank het probleem is dat zowel pijnlijke dunheid als significant overgewicht vooral gezondheidsproblemen zijn. U moet hierover weten!

10) Tot slot, heb je nog een persoonlijk advies voor de lezers van Anabolen-koning.nl

– Misschien kunt u alles proberen. En iets nieuws om een ​​smaakervaring te krijgen, en iets bekend, maar ‘schadelijk’, om jezelf te herinneren aan deze smaak en om ervoor te zorgen dat er niets in dit product is.