Steroïden Types

Steroïden Types

Een van de belangrijkste mannelijke hormonen is testosteron. Het wordt geproduceerd door de nadipochniki en testikels. Als het lichaam testosteron mist, wordt de man traag, wordt hij vaak bezocht door depressie en trekt hij ook geen seksuele relaties aan. Er zijn slechts twee soorten steroïden types. Daarom begonnen apothekers medicijnen te ontwikkelen die het niveau van testosteron in het lichaam kunnen verhogen.

Aanvankelijk werd dit hormoon toegeschreven aan patiënten die tijdens ernstige ziekten een grote hoeveelheid spiermassa verloren. Nu wordt het door de meeste atleten gebruikt om snel het juiste gewicht te kiezen. Anabole steroïden types kunnen worden gekocht in onze online winkel.

Natuurlijk testosteron na toediening in het lichaam breekt af in slechts 10 minuten. Dat wil zeggen, om het niveau van testosteron te handhaven, moet het elke 10 minuten in het lichaam worden geïnjecteerd. Het effect van zo’n drukte is dat natuurlijk niet. Daarom werkten wetenschappers verder aan de creatie van een dergelijk medicijn, dat de werking van testosteron zou hebben, maar tegelijkertijd lange tijd in het lichaam leefde zonder te vervallen.

Na een tijdje wisten ze resultaten te behalen. Als gevolg hiervan begon een brede productie van anabole steroïden. Er zijn 2 soorten steroïden types. Dit zijn orale preparaten en injecties.

Een van de steroïden is oraal

De orale steroïdentypen zijn handiger, maar de decompositie van kunstmatig testosteron in het lichaam is korter dan bij de toepassing van de injectiemethode. Atleten beginnen in eerste instantie orale steroïden te nemen voor een gemakkelijk gebruik en opslag, maar na een tijdje merken ze een groot aantal bijwerkingen op. Bovendien is de lever vatbaarder voor toxiciteit door orale steroïden.

Bodybuilders gebruiken vaak orale oraal van steroïden types en injecties. Voor de wedstrijd zijn het de orale anabolen die het meest waarschijnlijk in actie komen, omdat ze snel uit het lichaam worden uitgescheiden (maar het is noodzakelijk om ze binnen 5-6 weken voor de wedstrijd af te maken). Dus, de dopingtest zal schoon zijn. Veel trainers adviseren samen met injecties orale steroïden in te nemen. Maar dit moet duidelijk zijn over de introductie, anders kan misbruik van anabole steroïden voorkomen.

De injectiemethode is de injectie van anabole steroïden intramusculair, dat wil zeggen, via een injectie. Velen denken dat intraveneus, maar dat is het niet. Preparaten die via deze methode in het lichaam zijn gekomen, worden langzaam in het bloed opgenomen en daarom worden ze heel langzaam uit het lichaam uitgescheiden. Ze kunnen zelfs binnen 3 maanden na gebruik worden gedetecteerd.

Als je rekening houdt met je lichaam, dan zijn steroïden in injecties beter oraal dan opgenomen. Daarom kiezen die atleten die steroïden nemen vrij lang, de injectiemethode voor toediening. Maar toch heeft zelfs deze methode enkele problemen en bijwerkingen van anabole steroïden.

Wanneer steroïde via een injectie het lichaam binnendringt, kan een persoon niet langer van het teveel afkomen als hij veel heeft ingenomen. Als u onnodige tabletten inslikt, kunt u braken opwekken, maar als u de weg injecteert, is er geen weg terug. Daarom moet u uiterst voorzichtig zijn voordat u een injectie met anabole geneesmiddelen gebruikt, zodat er geen dodelijke afloop is.

Steroïden Types

Het is beter om te injecteren in geschikte instellingen (ziekenhuizen, klinieken) of op zijn minst iemand met medische opleiding te vragen om u een injectie te geven. Immers, dan zijn geen infecties en ziektes niet vreselijk voor je. Er zijn gevallen geweest waarin sporters na injecties verschillende ontstekingsprocessen hebben gekregen, evenals ziekten zoals hepatitis en zelfs AIDS (zeer zelden, maar er zijn verschillende gevallen geweest).

De meest populaire orale steroïden zijn:

 1. Methandienone. Of anders heet het Danabol. Dit medicijn wordt gebruikt voor snelle spiermassa. Dit is een van de populairste medicijnen onder atleten, bodybuilders.
 2. Naposim (dezelfde methandienone). Dit medicijn wordt ook gebruikt om spiermassa op te bouwen. Het helpt ook om zich te ontdoen van de overmaat aan onderhuids vet in het lichaam. Vanwege het feit dat het medicijn de eiwitsynthese in het lichaam stimuleert, wordt het botsysteem versterkt en worden ook de krachtindicatoren verbeterd. Naposim – dit is een zeer krachtige anabole steroïde, dus neem het strikt volgens de instructies en met grote zorg. Neem zo’n medicijn is niet gevaarlijk, het is geschikt voor beginners en ervaren atleten.
 3. Methaan dienone Pronabol-10. Het wordt ook veel gebruikt bij atleten. Speciaal ontworpen voor snelle spiermassa.
 4. Methandienone Methanabol. Dit medicijn wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling na ernstige verwondingen en verschillende ziekten.
 5. Een ander populair oraal medicijn is Clenbuterol. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het drogen van het lichaam. Atleten gebruiken dit steroïde vlak voor de wedstrijd.
 6. Proviron. Als atleten seksuele stoornissen hebben, dan worden ze gecrediteerd met alleen dit orale medicijn. Het verbetert ook de verlichting van spieren en verhoogt het niveau van testosteron in het bloed.

De tweede van de steroïden is injecteerbaar

Zoals eerder vermeld, worden injecteerbare geneesmiddelen langzamer in het bloed opgenomen, waardoor de periode van verval langer is. De meest populaire steroïden voor injecties zijn dus:

 • Testosteronpropionaat (Testover R). Dit medicijn is een van de leiders van alle anabole steroïden. Dankzij het ontwikkelen de spiermassa en krachtindicatoren zich goed. Het kan ook worden gebruikt om het lichaam te drogen, omdat testosteronpropionaat onderhuids vet verbrandt. Het medicijn is geschikt voor individueel gebruik en voor gebruik in cosplay met andere anabolen.
 • Sustanon (ook Sustaver genoemd). Het is het krachtigste medicijn dat vier testosteron in de samenstelling heeft. Als u dringend gewicht wilt winnen (spiermassa), dan is Sustanon wat u nodig heeft. Het effect van het medicijn dat je de volgende dag al voelt na het aanbrengen. De instroom van kracht, energie en opbouw van spiermassa is voor u verzekerd.
 • Testosteron cypionate (Testosteron C). Dit is een van de meest populaire anabole steroïden onder sporters die snel spiermassa willen opbouwen.
 • Enanthate. Dit testosteron (ook wel testosteror E genoemd) wordt veel gebruikt door atleten om spiermassa te krijgen. Tegelijkertijd nemen de krachtindicatoren toe, neemt de pijn in de gewrichten af ​​en neemt ook de tonus van het hele organisme toe.
 • Drie-trenoboln. Een van de populairste injecteerbare preparaten voor het drogen van het lichaam. Toegepast vlak voor de wedstrijd.
 • Stanozolol. Dit medicijn verhoogt het niveau van testosteron in het lichaam minstens 3 keer. Kan zelfs door vrouwen worden gebruikt.

Zoals je kunt zien, hebben anabole steroïden types een enorm aantal variëteiten. Neem daarom vóór het solliciteren contact op met je coach, zodat hij je helpt het noodzakelijke en waardevolle ding voor je lichaam te kiezen.