fitness meiden

WAAROM SUPPLEMENTEN?

Volledig uitsluiten fitness meiden: dumplings, pannenkoeken, instant cereals, soepen en bijgerechten, evenals muesli en yoghurt met fruitvullers, worstjes, gerookte, gezouten, gedroogd vlees en vis, geraffineerde olie en suiker, vruchtensappen, koolzuurhoudende dranken, ingeblikt voedsel, jam, broodjes, fitness meiden koekjes, gebakjes en gebakjes, snoepjes en melkchocolade, kant-en-klaar sauzen op basis van mayonaise en ketchup.

En wat blijft er dan?

En daar blijft dit – een dieet voor een persoon die slank en gezond wil worden. Dus, dieet, het is ook een dieet voor “gezond” gewichtsverlies:

Ontbijt: Pap (die u moet koken) met fruit of bessen, gefrituurde eieren of een omelet gemaakt van twee eiwitten en een eigeel met groenten. Thee, koffie, yoghurt, melk – drinken om uw keuze, maar geen suiker, geen zoetstoffen en siropen.

Lunch: mager vlees, vis, kip met salade en garneer van complexe koolhydraten. Stuur hier is niet gepolijst rijst, boekweit, gerst, pasta met harde tarwe, quinoa, couscous, bonen, erwten. Het belangrijkste punt van elk dieet is de hoeveelheid voedsel. Opmerking: De grootte van porties vlees – met de hand zonder vingers, sla – twee gecomprimeerde fist garnituur – een vuist.

Diner: Diner dieet is hetzelfde als lunch, maar het is wenselijk te verhogen met een kwart portie groenten en de hoeveelheid garnering de helft te verminderen is. Onthoud, tussen de hoofdmaaltijden zijn snacks toegestaan. Bijvoorbeeld, fruit of groenten, ongezoete thee zonder melk of koffie. Voor zoete tand, als u echt zoet wilt, pruimen of gedroogde abrikoos zal doen. Maar nogmaals, onthoud het bedrag – niet meer dan 4-6 stuks.

De praktijk

pre workout fitness meidenHet is niet nodig om de gebeurtenissen in de wereld van gewichtsverlies nauwlettend te volgen, om te begrijpen: er komen voortdurend nieuwe favorieten op fitness meiden. Dan worden alle “afvallen op Dyukan”, dan drinken ze gallons groene koffie, dan weigen ze gluten plotseling af. Elke nieuwe dieetmode wordt geproklameerd als resultaat van “die laatste en ware ontdekking” die de mensheid zal leiden tot een tijdperk van harmonie voedingswaarde.

Het is echter duidelijk dat we in het begin fitness meiden van de weg nog steeds trampelen. Amerikaanse artsen hebben een studie uitgevoerd waarin meer dan 300 vrouwen met een gematigd gewichtsverliesverhaal deelnamen: zij hebben de meest populaire diëten ervaren, waaronder low-carb, low-fat, eiwit. Het resultaat is verbaasd: het bleek dat in twee maanden op elk van de diëten je gewicht kan verliezen met 2-4 kg.

Als u bent vastgesteld en klaar bent om uzelf te beperken tot voeding volgens de regels van een systeem gedurende ten minste zes maanden, zult u het effect hebben van een eiwit met laag carb-dieet. De gemiddelde “plumb” op het voor zes maanden zal ongeveer 6 kg zijn. Het meest onverwachte is echter dat in de tweede helft van het jaar na een van de gewone diëten weer gewicht verliezen, maar beter wordt, en het effect van diëten van verschillende soorten wordt gelijkgesteld.

Multivitamine

Het beste dieet voor gewichtsverlies houdt in dat u een voorspelbaar resultaat krijgt, en bij voorkeur in de nabije toekomst. Daarom is er geen plaats meer aan het toeval over en gril: een dieet – het is werk, en je moet de controle en analyse-instrument van wat er gebeurt met je lichaam, gewoonten, het leven. Het Nationale Gewichtregister van de Verenigde Staten is een initiatief dat meer dan 10.000 deelnemers bij elkaar heeft gebracht die minstens 15 kg gewicht hebben verloren en die dit resultaat voor een jaar of meer behouden. Zij hebben ingestemd met een periodieke vragenlijst; Statistieken zijn interessante gewoonten en gedrag van gelukkige mensen fitness meiden.fitness meiden review

Het bleek dat, in aanvulling op de opmerkelijke resultaten in de strijd voor harmonie, deze mensen zijn verenigd door een aantal punten: bijvoorbeeld, zijn ze minstens een keer per week gewogen, die zich bezighouden in de sportschool met een verschillende mate van intensiteit, maar op een regelmatige basis, of gewoon lopen veel, controle grootte van de porties en uit te voeren van fastfood als duivel van wierook. Daarnaast zullen ze ontbijt, en nog steeds calorieën tellen – hoewel vandaag de dag veel deskundigen en aan te dringen de wiskundige praktijk in het dieet te verlaten en eet rechts “intuïtief”, zonder het berekenen van calorieën, indices en rentevoeten.

Maar calorieën werken goed als een rekeneenheid, wat betekent dat het te vroeg is om ze af te schrijven. “Start een dagboek,” raadt Yoni Friedhof aan. “Dit lijkt misschien niet op een bijzonder leuk en aantrekkelijk idee, maar voordat je een dieet start, moet je precies weten waar je bent om duidelijk te begrijpen wat gewenst is om te veranderen. Wanneer u een dagboek bijhoudt, kunt u niet vergeten dat u alleen een gezonde keuze hoeft te maken. ”

Whey eiwit – Queen Protein

Als iemand nog steeds stelt zich een betere voeding in de vorm van een gedetailleerd menu en het verlies voorspelling van plan pond, is het tijd om de motivatie om gewicht te verliezen en een duidelijk inzicht in hun eigen kansen en barrières op te roepen. Studies hebben aangetoond dat het gewicht, fitness meiden “decoreren” is niet geconfigureerd om gewicht te verliezen mensen in staat zijn om een ​​zeldzame stabiel te laten zien, zelfs in het gezicht van de meest moderne en geavanceerde methoden van gewichtsverlies.

Hoofd van de Cornell Voedsel Laboratorium Professor Brian Uansink zegt: “Als mensen mij vragen hoe om gewicht te verliezen, ik heb een hele kooi klaar voor vragen voor hen. En heel vaak blijkt dat het totaal als het wil slanker uitzien, maar wanneer ze leren van wat er zou moeten opgeven deze naam, is niet zoveel vertrouwen in de kracht van hun dromen. ” Artsen weten dat het beste dieet geen panacea is voor overgewicht. Het eerste wat je moet doen is om uit te vinden waarom hij zelfs verscheen.

De redenen kunnen genetisch, medicamentisch zijn; en het bedrag van het overschot hangt direct af van de sociale omgeving en het niveau van het onderwijs van degene die gewicht moet verliezen, en zelfs zijn dichtstbijzijnde medewerkers. Sommige van deze belemmeringen kunnen relatief gemakkelijk worden overwonnen, met sommigen moeten tinkeren, zodat het afslanken voor geduld moet worden voorbehouden.

Fatburner

fitness blog mannenRaar maar waar: mensen zijn vaak in het stadium van de selectie van de beste diëten programmeren zelf voor mislukking, of verwacht direct resultaat of het kiezen fitness meiden van een maaltijd plan, dat duidelijk niet past. “De korte termijn benadering van gewichtsverlies werkt niet – zeker een expert op het gebied van obesitas Mayo Clinic Maria Collazo-Clavell. – Als je wilt afvallen voor een bruiloft of een vakantie, niet iets te veranderen in mijn leven, kilogram, of niet zal verdwijnen of ga weg en kom terug “.

Dr. Gilman Harvard voegt hieraan toe: “Niemand wint gewicht in twee dagen, maar vaak mensen willen gewoon om gewicht te verliezen tijdens deze periode.” Alle soorten snelle diëten geven het enige stabiele resultaat – het gewicht gaat terug naar “hard seats”. En het is niet alleen een schande: dit patroon wordt gezien als een persoonlijk falen, ondermijnt vertrouwen in jezelf verliezen van gewicht, hun kracht en het vermogen om dingen te veranderen. “Vaak eisen wij van onszelf te veel, we willen perfect zijn, maar het is een probleem”, – klaagt Dr. Fridhof. “Maar je moet een heilige om gewicht te verliezen – zijn denken Dr. Lourens Cheskin blijft. ‘Het is genoeg om alleen een intelligente zondaar te zijn.’